Védnöki táblák

2022. május 23.
Gratulálunk az új csatlakozóknak

"A Tisza-tavi Ökocentrum ajánlásával működő szolgáltató" helyi minősítési rendszert egy sikeres LEADER pályázat keretében 2014-ben dolgoztuk ki a legkiemelkedőbb minőségi szolgáltatást nyújtó poroszlói vállalkozások elismeréseként. Célunk volt az is, hogy a Poroszlóra nagy számban látogató közönséget orientáljuk azzal, hogy melyek azok a szolgáltatások, melyek folyamatosan magas színvonalú, megbízható turisztikai terméket biztosítanak az idelátogatóknak. A minősítési rendszerben való részvétel önkéntes, ezért biztosak vagyunk abban, hogy még számos további olyan idegenforgalmi vállalkozás működik Poroszlón, melyek hasonlóan a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják vendégeiknek.
A minősítési rendszer szabályzatának 9. pontja szerint a minőségi megfelelőséget bizonyító védnöki tábla használati jogosultságát a szolgáltató 2 évre szerzi meg. Első alkalommal 2016-ban, majd második alkalommal 2018-ban történt meg a minősítések felülvizsgálata, most a Covid járványhelyzetre tekintettel 2020 helyett 2021-ben kerítettünk sort a minősítésre, független külső szakértő bevonásával. A minősítés személyes találkozók, helyszíni bejárások révén lezajlott, melynek eredményeként három új, rendkívül színvonalas poroszlói szálláshely csatlakozott "a védnöki táblás" szolgáltatók klubjához: 

NOTARIUS VENDÉGHÁZ

ZSERBÓ VENDÉGHÁZ

STRAND VENDÉGHÁZ

 

Az Ökocentrum védnöki táblával rendelkező turisztikai partnerei megtalálhatóak honlapunk "Jó helyek" menüpontjában, valamint mobilapplikációnk "Poroszló" menüpontjában