Ökostelefon

2022. május 23.
Applikációnkkal előre felkészülhetsz látogatásodra

Ingyenesen letölthető az ismert áruházakból a Tisza-tavi Ökocentrum okostelefonos alkalmazása! Az applikáció segítségével előre felkészülhetsz arra, hogy mit láthatsz, milyen állatokkal találkozhatsz vagy milyen programokon vehetsz majd részt, ha eljössz hozzánk.  

 

Az applikáció "helyi idegenvezetőként" szolgál az Ökocentrum látnivalóinak megtekintése során: állatainkról, kiállításainkról, Poroszlóról vagy a Tisza-tóról számtalan érdekesség és hasznos információ olvasható az alkalmazásban. A szövegek túlnyomó részét nem csak olvashatod, hanem az audio funkciónak köszönhetően meg is hallgathatod... 

 

Az applikációban 10 különböző feladványt, kvízjátékot, fejtörőt rejtettünk el. Keresd meg őket, oldd meg a feladatokat, akár otthon, a kanapénülve. Mentsd el pontegyenlegedet, mert ha legalább 45 pontot összegyűjtöttél, akkor az információs pultban jelentkezhetsz: bemutatod az eredményjelző képernyőt és megkapod ajándékod, egy ökocentrumos hűtőmágnest (aktuális pontegyenleg a beállítások menüpontban érhető el)